Одеський центр реабілітації військових запрацює в травні

Одеський центр реабілітації військових запрацює в травні

Укрінформ
Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Одеський» Міноборони України, створений на базі колишнього санаторію "Лермонтовський", розпочне прийом військовослужбовців для реабілітації з 1 травня.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони, пославшись на виконувача обов'язків начальника Центру Іллю Лубашова.

"В Одесі відбулась зустріч керівництва новоствореного Центру реабілітації та санаторного лікування «Одеський» Мінооборони з трудовим колективом закладу - персоналом колишнього санаторію «Лермонтовський». Завданнями адміністрації, за словами тимчасово виконувача обов’язків начальника Центру реабілітації та санаторного лікування «Одеський» Іллі Лубашева, є збереження колективу та якісна організація роботи санаторію з метою розпочати прийом відпочивальників не пізніше 1 травня", - зазначили в прес-службі Міноборони.

На зустрічі були присутні також представники колишньої адміністрації санаторію. Це дало можливість знайти спільну мову в інтересах працівників, зокрема, з метою прискорення процесу їх звільнення із санаторію «Лермонтовський» та прийняття на роботу до Центру «Одеський».

Читайте також: В Одесі передали майно санаторію "Лермонтовський" до Міноборони

За словами Лубашова, "можна констатувати, що знайдено порозуміння з колективом. Зараз тривають першочергові заходи для відновлення життєдіяльності санаторію. Насамперед, ми якомога швидше маємо прийняти людей на роботу, паралельно укладаємо нові угоди на електро-, водо - і теплопостачання, проводимо інвентаризацію будівель та приміщень".

Фото: mil.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-