В Одесі передали майно санаторію

В Одесі передали майно санаторію "Лермонтовський" до Міноборони

Укрінформ
Співробітники Державної виконавчої служби, Національної поліції та Міністерства оборони України здійснили 25 січня примусове виселення Дочірнього підприємства ПАТ «Клінічний санаторій «Лермонтовський», згідно з рішенням Господарського суду Одеської області.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"25 січня виконано рішення Господарського суду Одеської області про примусове виселення ДП ПАТ «Клінічний санаторій «Лермонтовський». З метою вчинення виконавчих дій до санаторію прибули представники Державної виконавчої служби, Національної поліції та Міністерства оборони України. На базі фондів санаторію буде створено Центр медичної реабілітації та санаторного лікування «Одеса» на 400 ліжок, що дасть можливість значно розширити можливості курортного лікування для військовослужбовців та членів їх сімей", - зазначили в Міноборони.

Читайте також: Суд повернув державі майно санаторію "Затока"

Як повідомлялося, у 2018 році Міністерство юстиції України передало до сфери управління Міноборони споруди та будівлі одеського санаторію «Лермонтовський». Всупереч неодноразовим зверненням до керівництва ПАТ «Укрпрофоздоровниця» з пропозицією добровільно звільнити будівлі, право власності на які зареєстровано за державою в особі оборонного відомства України, Товариство відмовлялося допускати до санаторію представників Міноборони.

Варто зазначити, що судова тяганина навколо кардіологічного санаторію "Лермонтовський", який останнім часом очолює Дмитро Антіпов, та Мін'юстом України тривала з 2011 року. На території санаторію знаходяться об'єкти нерухомості площею близько 12 тисяч 700 кв. метрів, а сама оздоровниця розташована на морському узбережжі в центральній частині Одеси.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-