В Одесі викрили й арештували іноземця, причетного до наркотрафіку

В Одесі викрили й арештували іноземця, причетного до наркотрафіку

Відео
Укрінформ
В Одесі правоохоронці викрили й заарештували іноземця, який причетний до наркотрафіку і перебував у міжнародному розшуку.

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ.

"В Одесі затримано громадянина Республіки Молдова, який знаходився у міжнародному розшуку. Іноземець причетний до організації каналів наркотрафіку з Північної Африки до країн Східної та Західної Європи", - зазначили в ДПСУ.

Як зазначається, спецоперацію здійснено під процесуальним керівництвом прокуратури Одеської області відповідно до міжнародного доручення, отриманого від генеральної прокуратури Молдови.

Завдяки оперативно-розшуковим заходам правоохоронці встановили, що один з членів міжнародного злочинного угруповання, яке займається переміщенням наркотиків, прибув до Одеси. Торік молдовські правоохоронці затримали й заарештували ватажка цього угруповання, проте деякі його поплічники уникли арешту й не припинили злочинної діяльності.

Читайте також: Суд вивчає докази причетності віце-мера Одеси до трагедії у таборі "Вікторія"

Під час обшуку одеської квартири, в якій мешкав затриманий, виявлено й вилучено предмети, які вказують на його причетність до міжнародного наркотрафіку.

За ухвалою Київського райсуду Одеси вказаного іноземця заарештовано. Тривають відповідні процесуальні заходи.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-