У Запоріжжі поліція затримала підозрюваного у розбійному нападі на відділення пошти

У Запоріжжі поліція затримала підозрюваного у розбійному нападі на відділення пошти

Укрінформ
У Запоріжжі поліція затримала підозрюваного у розбійному нападі на поштове відділення Дніпровського району міста.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Запорізької області.

"Правоохоронці у результаті поліцейської операції «Сирена» затримали підозрюваного у скоєнні розбійного нападу на поштове відділення Дніпровського району Запоріжжя. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У поліції зазначили, що напад на відділення пошти по вулиці Товариській в місті Запоріжжя скоєно 26 січня. Зловмисник зайшов у приміщення відділення пошти і попросив розміняти гроші, після чого вихопив купюри з рук касира і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, утік.

Читайте також: В Україні запрацюють мобільні групи поліції для реагування на домашнє насильство

Патрульні на виїзді з греблі ДніпроГЕС зупинили автомобіль, схожий на описаний касиром, та у салоні транспортного засобу виявили громадянина, схожого за прикметами на нападника. Встановлено, що до скоєння злочину причетний місцевий житель 1969 року народження. Його затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, встановлюються всі обставини події.

Фото: zp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-