У Львові вдруге за останні дні “замінували” ТРЦ

У Львові вдруге за останні дні “замінували” ТРЦ

Укрінформ
У Львові через неправдиве повідомлення про замінування торговельно-розважального центру на вулиці Кульпарківській евакуйовували 2370 відвідувачів та працівників.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

“25 січня близько 18.00 до львівських поліцейських надійшла інформація від харківських колег про те, що до них на оперативну лінію 102 зателефонував анонім та повідомив, що станеться вибух у торговельно-розважальному центрі, розташованому на вулиці Кульпарківській у Львові”, - йдеться в повідомленні.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, патрульна поліція, слідчо-оперативна група, представники інших служб. Із закладу було евакуйовано 2370 відвідувачів та працівників, поінформували в поліції.

Читайте також: Кібератаки й "мінування": за місяць нарахували майже 200 провокацій РФ

Правоохоронці ретельно обстежили всі приміщення центру та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Працівники поліції встановлюють особу аноніма, котрий надав неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Читайте також: Через загрозу мінування поїзда у Німеччині евакуювали 500 пасажирів

Як повідомляв Укрінформ, у четвер ввечері, 24 січня, невідомий також заявляв про замінування ТРЦ на вулиці Кульпарківській у Львові. Того дня з будівлі евакуйовували 1080 покупців та працівників. При цьому інформацію про вибух в ТРЦ також передали львівським правоохоронцям харківські колеги, яким і зателефонував анонім.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-