На Донеччині заочно повідомили про підозру чоловікові, який убив з автомата дитину

На Донеччині заочно повідомили про підозру чоловікові, який убив з автомата дитину

Укрінформ
На Донеччині чоловіку, який у 2014 році вбив з автомата трирічну дитину, заочно повідомили про підозру.

Про це 25 січня повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Чоловіку, який у 2014 році вбив з автомата малолітню дитину, заочно повідомлено про підозру... Наразі вирішується питання щодо оголошення підозрюваного в міжнародний розшук», - йдеться у повідомленні.

Трагедія сталася наприкінці 2014 року у с. Гранітне Волноваського району. Місцевий мешканець,перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, вирішив помститися сусідам за виниклий між ними побутовий конфлікт. Достовірно знаючи, що у цей час разом зі своїми близькими в будинку перебуває 3-річна дівчинка, зловмисник з автомата Калашникова, залишеного без догляду знайомим військовослужбовцем, здійснив не менше трьох пострілів у бік будівлі. В результаті цього однією з куль, яка пролетіла крізь вікно, було смертельно поранено дитину.

Після скоєння злочину підозрюваний виїхав за межі України.

Гранітне розташоване на лінії розмежування, де з того часу фактично не припиняються обстріли , тому проведення усіх необхідних слідчих дій у даному провадженні було неможливе. Проте у травні 2018 року постановою заступника прокурора області розслідування було доручено слідчому відділу ГУНП в Донецькій області.

Читайте також: Поліція розслідує загибель студентки на Житомирщині

Після того, як особисто процесуальним керівником в результаті проведення певних слідчих дій були здобуті вагомі докази щодо причетності втікача до вказаного злочину, йому заочно повідомлено про підозру в умисному вбивстві дитини.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-