Поліція розслідує загибель студентки на Житомирщині

Поліція розслідує загибель студентки на Житомирщині

Укрінформ
Поліція розслідує смерть жительки с. Рудня-Хочинська Олевського району, тіло якої у лісовому масиві знайшов батько загиблої.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"8 січня вийшла з дому та безвісно зникла жителька с. Рудня-Хочинська Олевського району, 1998 року народження. 10 січня тіло дівчини знайшов у лісовому масиві батько. За попереднім висновком експертів, причиною смерті є переохолодження внутрішніх органів. Усі обставини встановлюються у рамках досудового розслідування", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, кримінальне провадження поліцією було розпочато за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.Також призначено судово-медичну експертизу, висновки якої ще не надійшли.

"Водночас встановлено, що 8 січня дівчина вийшла з дому та сіла у маршрутний автобус на зупинці у с. Рудня-Хочинська близько 4 ранку. Він прямував через м. Олевськ до м. Житомира. На наступній зупинці "Перга" дівчина вийшла з автобуса, не розрахувавшись за проїзд", - зазначили у відомстві.

Таокж в МВС повідомляють, що інформація про можливий конфлікт між нею та водієм з приводу неоплаченого проїзду, а також інші відомості, викладені у соціальних мережах щодо обставин події, нині поліцейські перевіряють у рамках розслідування.

"У зв’язку з цим водій та пасажири вказаного рейсу нині опитуються повторно. Станом на 16.45 встановлено, що інформацію про можливий конфлікт між нею та водієм не підтверджує жоден із пасажирів того рейсу. За їх словами, дівчина вийшла з салону у момент, коли водій допомагав іншим пасажирам розміщати сумки у багажному відділенні автобуса", - додали в міністерстві.

Читайте також: Загибель малюка у Харкові: поліція оголосила про підозру ювенальному інспектору

Перевірка усіх обставин загибелі дівчини триває.

Як раніше повідомлялось у місцевих ЗМІ, студентка 8 січня близько 4-ої години ранку їхала до міста Олевськ. Однак через те, що в дівчини не виявилось кошів сплатити за дорогу, водій автобусу та кондуктор висадили її на зупинці у 2-ох кілометрах від села Перга.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-