Родину з Херсона врятували із палаючого авто випадкові свідки

Родину з Херсона врятували із палаючого авто випадкові свідки

Відео
Укрінформ
Двоє братів з Миколаєва, ризикуючи власним життям, витягли з палаючої автівки родину з дитиною з Херсона, яка потрапила в ДТП.

«Ввечері 19 січня сталася дорожньо-транспортна пригода поблизу с. Зайчевське Вітовського району Миколаївської області. Фура, яка перевозила насіння соняшнику, зіткнулася з легковиком КІА. З палаючої автівки з херсонськими номерами, яка від удару причепу вантажівки злетіла в кювет, випадкові очевидці – двоє братів – ризикуючи життям врятували всю родину: хлопчика, жінку та чоловіка. Головне управління ДСНС України подякувало чоловікам за проявлену мужність, а також запропонують їх кандидатури для участі у акції «Герой-рятувальник року», - йдеться у повідомленні.

Брати Умуд та Сабір Ширінови не очікували, що їх звичайна поїздка може врятувати життя молодій родині й закарбуватись у пам'яті назавжди.

Вони розповіли, що підїхали на місце аварії, коли автомобіль КІА вже був охоплений вогнем. Поряд стояла фура і було розсипане насіння. Там було двоє чоловіків, які навіть не підходили до палаючого легковика.

Але братів це не зупинило. Вагатись часу не було, адже з транспортного засобу доносився дитячий плач. Спочатку дістали дитину, потім жінку, і врешті, чоловіка. Це було дуже ризиковано, бо автівка могла вибухнути в будь-який момент. Результат небайдужості – три врятовані життя.

Читайте також: Мінрегіон хоче "острівці безпеки" на в'їздах до населених пунктів

Наразі сім'я оговтується від жахливих спогадів й дуже вдячна своїм спасителям, які, до речі, також навідують маму з дитиною у лікарні.

Фото, відео ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-