У Львові в підвалі будинку прогримів вибух, є постраждалий

У Львові в підвалі будинку прогримів вибух, є постраждалий

Укрінформ
У результаті вибуху в підвалі дев'ятиповерхового будинку у Львові постраждав сантехнік, його доставили до лікарні.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Інцидент стався близько 18:30 в житловому дев'ятиповерховому будинку на вулиці Патона, 27. На місце події прибули вибухотехніки, співробітники поліції, а також рятувальники і працівники інших служб.

Встановлено, що постраждав 37-річний сантехнік, який проводив у підвальному приміщенні технічні роботи. Він доставлений до медичного закладу для надання допомоги, повідомляється, що його життю нічого не загрожує.

З метою безпеки з під'їзду, в якому стався вибух, евакуювали мешканців усіх квартир.

Читайте також: На Львівщині швидкісний потяг на смерть збив дівчину

За даними Львівської міськради, загрози обвалу в постраждалому будинку немає, несучі стіни не пошкоджені. Через вибух стався прорив водопроводу. Зараз мешканці в одному під'їзді знаходяться без води і без опалення. 

"За дорученням голови ОСББ проводили ремонтні роботи щодо опалення в підвалі будинку. Зірвалася ємність з невідомою речовиною, в результаті якої виникла пожежа, пошкоджено 7 перегородок у підвалі. Завдано шкоди квартирі на першому поверсі. Завтра в будинку буде проведено додаткове обстеження і відновлено подачу опалення та гарячої води", - повідомила голова Залізничного району Львова Ірина Джурик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-