Торік земельні аукціони поповнили місцеві бюджети Сумщини на 15 мільйонів

Торік земельні аукціони поповнили місцеві бюджети Сумщини на 15 мільйонів

Укрінформ
У 2018 році за результатами проведення земельних аукціонів до бюджетів місцевих рад на Сумщині надійшло понад 15 мільйонів гривень.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в головному управлінні Держгеокадастру у Сумській області.

«У 2018 році було проведено 81 земельний аукціон з продажу прав оренди 290 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності для ведення товарного сільськогосподарського виробництва загальною площею 6 557 гектари. Розмір річної плати за користування земельними ділянками, визначений за результатами торгів, становить 15, 1 мільйона гривень, які орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджетів місцевих рад Сумської області», - зазначили в управлінні.

По області ставка орендної плати в результаті торгів коливається в межах від 8,04 до 437,23% від нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Читайте також: «Ексклюзивні» умови участі у торгах активами є шахрайством - Фонд гарантування

Як повідомили в управлінні, протягом минулого року було проведено 6 електронних земельних аукціонів з продажу прав оренди 12 земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 222,9 га для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-