На Херсонщині виявили понад 6 тисяч

На Херсонщині виявили понад 6 тисяч "тіньових" підприємців

Укрінформ
На Херсонщині у 2018 року виявили майже 6,3 тис. необлікованих підприємців та найманих робітників, які працювали без оформлення трудової зайнятості та сплати податків до бюджету.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла у четвер начальник сектору комунікацій відділу організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ірина Сальник.

"Протягом 2018 року працівники Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, які брали участь у роботі міжвідомчих робочих груп з легалізації найманої праці та проведенні контрольно-перевірочних заходів, виявили 6281 підприємця та найманого працівника, які працювали без оформлення трудової зайнятості та сплати податків до бюджету", - розповіла Сальник.

За її словами, із вказаних 6281 особи 40% (2552 особи) були підприємцями.

Читайте також: На Херсонщині обговорили з іноземними інвесторами будівництво вітроелектростанції

В результаті вжитих працівниками фіскальної служби заходів до бюджету надійшло 6 млн 932 тис. грн. Складено 88 протоколів за порушення п.1 ст.164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (діяльність без державної реєстрації суб'єкта підприємницької діяльності). До державної реєстрації залучено 2552 підприємця, сума сплачених ними податків склала понад 1 млн 622 тис. грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-