Херсон закупить комунальних маршруток більш як на 27 мільйонів

Херсон закупить комунальних маршруток більш як на 27 мільйонів

Укрінформ
У Херсоні виконком міської ради на своєму засіданні у вівторок підтримав придбання за майже 27,4 млн гривень пасажирського автотранспорту для міського комунального підприємства "Херсонкомунтранссервіс".

Про це заявила на засіданні виконкому начальник відділу доріг управління транспортної, дорожньої інфраструктури та зв'язку міськради Наталія Молнар, доповідаючи з питання "Про затвердження планів робіт управління транспортної, дорожньої інфраструктури і зв'язку міської ради на 2019 рік", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В шостому додатку - придбання автотранспорту, міського пасажирського транспорту для міста Херсона. Придбання автобусів - 27 млн 360 тис. гривень. Ці кошти сесією були виділені управлінню", - заявила Молнар.

Читайте також: У прикордонній з Кримом Херсонщині створять "оборонні запаси"

Вона зазначила, що після того, як виконком затвердить плани робіт, управління отримає можливість запустити і провести тендерну процедуру для закупівлі автобусів.

Члени виконкому міськради проголосували за затвердження планів робіт управління.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні приватні автоперевізники, вимагаючи підвищення тарифів на перевезення пасажирів на міських маршрутах, вже кілька разів або зовсім не виводили на маршрути свої автобуси, або ж різко скорочували їх кількість, спричиняючи у місті транспортний колапс.

Що ж до міського комунального підприємства "Херсонкомунтранссервіс", то воно, згідно з оприлюдненою інформацією, наразі має лише 5 власних автобусів. Решта автобусів, які використовуються даним підприємством для перевезення пасажирів на міських маршрутах, залучені "зі сторони", і мають приватних власників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-