У прикордонній з Кримом Херсонщині створять

У прикордонній з Кримом Херсонщині створять "оборонні запаси"

Укрінформ
У прикордонній з анексованим Росією Кримом Херсонській області в кожному районі та у містах обласного значення створять запаси матеріально-технічних засобів, необхідних для оборони території регіону та держави.

Про це йдеться у підписаному і оприлюдненому у січні 2019 року розпорядженні голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Гордєєва "Про створення запасів матеріально-технічних засобів, необхідних для виконання першочергових заходів щодо оперативного обладнання території держави до оборони", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Головам районних державних адміністрацій, рекомендувати міським головам міст обласного значення: створити на відповідній території в межах виділених фінансових ресурсів запаси матеріально-технічних засобів, необхідних для виконання заходів щодо оперативного обладнання території держави до оборони, забезпечити їх утримання та поповнення за рахунок коштів бюджету, а також інших не заборонених законодавством України джерел", - йдеться у розпорядженні.

Читайте також: У Херсоні закликали світ допомогти звільнити Бекірова та інших політв'язнів

Як зазначається в документі, місця розміщення запасів матеріально-технічних засобів на об'єктах, призначених або пристосованих до їх зберігання, повинні бути визначені з урахуванням оперативної доставки таких запасів до можливих зон підготовки території держави до оборони та своєчасного приведення у встановлений ступінь готовності до використання за призначенням.

На підприємствах, в установах та організаціях усіх форм власності, де створюватимуться такі запаси, керівники мають щороку перевіряти наявність, стан якості, умови зберігання матеріально-технічних засобів, та їх готовність до використання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-