Торік на Луганщині для дітей-сиріт придбали 50 квартир і шість будинків

Торік на Луганщині для дітей-сиріт придбали 50 квартир і шість будинків

Укрінформ
Будинок сімейного типу, п’ять будинків і 50 квартир було придбано за кошти державного бюджету для дітей-сиріт Луганської області у 2018 році.

Про це інформує прес-служба Луганської ОДА.

«Минулоріч на Луганщині для дітей-сиріт придбано 50 квартир, п’ять будинків та один житловий будинок сімейного типу. Загальна сума використаних коштів субвенції з державного бюджету становить 15097,3 тис. гривень. Зокрема у м. Лисичанськ придбано 21 квартиру; в м. Рубіжне – 6 квартир; у Біловодському районі – 3 квартири; Білокуракинському – 2 будинки та 1 квартира і т. д. У Попаснянському сиротам передано 1 будинок ДБСТ, та 3 квартири», - повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

Також в 2018 році у Лисичанську за рішеннями міської ради п’ять осіб з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування отримали оселю з житлового фонду міста.

Білокуракинською селищною радою придбано житловий будинок для особи з числа дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування за кошти місцевого бюджету.

Читайте також: На Луганщині статус постраждалих від воєнних дій отримали майже 4,5 тисячі дітей

Троїцькою селищною радою проведено поточний ремонт житлового приміщення, яке на праві власності належить дитині-сироті, дитині позбавленій батьківського піклування, за кошти місцевого бюджету.

Усього минулого року для Луганській області надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, осіб з їх числа в обсязі 15 472,1 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-