На дорозі Благовіщенське-Миколаїв зняли обмеження руху

На дорозі Благовіщенське-Миколаїв зняли обмеження руху

Укрінформ
На Миколаївщині на автотрасі Благовіщенське-Миколаїв обмеження руху транспорту знято.

Про це повідомляє ДСНС.

«З 15:30 знято обмеження руху на дорозі Н-24 Благовіщенське-Миколаїв від м.Вознесенськ до межі м.Миколаїв», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось, у Миколаївській області 11 січня з 15 годин введено обмеження руху транспортних засобів на дорогах загального користування державного значення: М-13 Кропивницький-Платонове (від межі з Кіровоградською областю до межі з Одеською областю обмежено рух всіх категорій транспортних засобів); Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (від межі з Кіровоградською областю до с. Возсіятське обмежено рух всіх категорій транспортних засобів); Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (від с. Возсіятське до межі м. Миколаїв обмежено рух великовагових та маршрутних транспортних засобів). У Кіровоградській області 11 січня з 15 годин для розчищення доріг введено обмеження руху для всіх видів транспортних засобів на ділянках автомобільних доріг загального користування державного значення: М-04 Знамянка-Луганськ-Ізварине (від м. Олександрія до межі з Дніпропетровською областю); М-13 Кропивницький-Платонове (від м. Кропивницький до межі з Миколаївською областю); Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя (від м. Кропивницький до межі з Миколаївською областю); Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв. Для забезпечення проїзду на дорогах від Укравтодору залучено 1 тис. 86 працівників та 808 од. техніки.

Читайте також: На дорозі Благовіщенське-Миколаїв через негоду продовжили обмеження руху

ДСНС інформує, станом на 15 годину 30 хв. 11 січня спостерігаються опади у вигляді невеликого снігу у Житомирській, Волинській Луганській, Кіровоградській та Миколаївській областях, у вигляді мокрого снігу з дощем у Одеській областях та у вигляді дощу у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Херсонській областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-