Врятований лижник - у лікарні з обмороженням пальців ніг

Врятований лижник - у лікарні з обмороженням пальців ніг

Фото
Укрінформ
Врятованого в Карпатах лижника доставили до Закарпатської обласної лікарні - у чоловіка обморожені пальці на ногах.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив головний лікар Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Новака Юрій Яцина.

“Чоловіка доставили до Закарпатської обласної клінічної лікарні імені Новака сьогодні, 11 січня, о 12 годині. У нього проблеми з обмороженими пальцями на нижніх кінцівках", - сказав Яцина.

Водночас, за словами лікаря, постраждалий у прекрасному психологічному стані, бадьорий і не потребує психологічної допомоги. Чоловік очікує, коли до нього приїдуть рідні, і каже, що радий, що залишився живий, розповів Яцина.

Фото: Управління ДСНС України у Закарпатській області

“Ми плануємо спостерігати за ним протягом наступних двох днів, потім його буде доставлено до Києва, де він і проходитиме подальше лікування”, - сказав головний лікар Закарпатської обласної лікарні.

Як повідомлялося, лижника, якого впродовж останніх чотирьох діб розшукували в Карпатах, пізно ввечері 10 січня доправили до Свалявської райлікарні із будиночка лісника, де він перебував впродовж останньої доби і звідки зателефонував рідним.

До пошукової операції, яка тривала із 6 по 10 січня, залучили рятувальників із сусідніх областей, поліцію, кінологів і навіть вертоліт - загалом 40 осіб.

Читайте також: Врятованого у Карпатах лижника доправили в реанімацію з обмороженими кінцівками

Врятований турист - киянин Ігор Грищенко 1984 року народження, досвідчений гірськолижник. У Києві чоловік працював професійним тренером. Є президентом української молодіжної асоціації екстремальних видів спорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-