На КПП з Польщею затримали українця, який зчинив скандал із прикордонниками

На КПП з Польщею затримали українця, який зчинив скандал із прикордонниками

Укрінформ
У пункту пропуску на українсько-польському кордоні затримали українця, який погрозами та неправомірними діями намагався чинити тиск на прикордонників, аби в Україну пропустили громадянку Росії.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«На українсько-польському кордоні у пункті пропуску «Шегині» під час оформлення пасажирів, що прямували рейсовим автобусом з Праги, прикордонники Мостиського загону відмовили у пропуску через кордон громадянці Росії, 1994-року народження. Жінка не змогла підтвердити мету прибуття в Україну», - йдеться у повідомленні.

Як розповідають прикордонники, зазначена громадянка разом з 32-річним українцем, який її супроводжував і сам виявив бажання повернутися назад до Польщі, пішки направились до пункту пропуску суміжної країни. Однак за деякий час чоловік та жінка знову прибули на паспортний контроль, де росіянці повторно відмовили у пропуску. Через це громадянин України почав поводитися досить неадекватно — проводити несанкціоновану відеозйомку в пункті пропуску, погрожувати та чинити тиск на посадових осіб прикордонної служби. Не зважаючи на попередження, чоловік продовжував неправомірні дії, тому був затриманий правоохоронцями.

Читайте також: На кордоні з Молдовою затримали контрабандиста з бази Інтерполу

За даним фактом громадянина України притягнуто до адміністративної відповідальності за статтями 202 та 185-10 КУпАП, а саме за порушення режиму в пункті пропуску та злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця Держприкордонслужби України.

Громадянці РФ відмовлено у перетині державного кордону та повернуто до Польщі.

Фото: dpsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-