У консульстві Туреччини чекають на інформацію про обставини вбивства студенток у Харкові

У консульстві Туреччини чекають на інформацію про обставини вбивства студенток у Харкові

Укрінформ
Дипломати чекають на інформацію від поліції про обставини смерті у Харкові двох студенток з Туреччини.

Про це журналістам розповіли у Почесному консульстві Турецької Республіки в Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Посольству Туреччини в Україні вже повідомлено про загибель студенток. Дипломати мають зв'язатися з родинами студенток. Чекаємо на інформацію про обставини їхньої смерті", - зазначили у консульстві.

Як підкреслили у Головному управлінні Нацполіції в Харківській області, зараз проводяться слідчі та розшукові дії щодо розкриття злочину: "Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з санкцією від 10 до 15 років позбавлення волі".

У мережі інтернет з'явилися нові кадри відео з місця вбивства іноземних студенток у Харкові, надані поліцією.

У мережі також з'явилася інформація про можливого вбивцю студенток, але поліція її не підтверджує.

Читайте також: У Харкові поліція знайшла вбитими двох іноземних студенток

Як повідомляв Укрінформ, 3 січня близько 09:30 до Київського відділу звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки з 31 грудня не відповідали на телефонні дзвінки.

У арендованій квартирі в багатоповерхівці на вул. Валентинівській у Київському районі Харкова працівники поліції виявили два тіла жінок у віці 20 та 22 роки з ознаками насильницької смерті: обидві мають колото-різані ножові поранення.

Як стало відомо, обидві дівчини - з Туреччини, навчалися на другому курсі медичного факультету Харківського національного униіверситету ім. Каразіна. У лаконічному коментарі до події в університеті сказали, що батькам дівчат вже повідомлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-