У Харкові поліція знайшла вбитими двох іноземних студенток

У Харкові поліція знайшла вбитими двох іноземних студенток

Укрінформ
Поліція встановлює обставини смерті двох іноземних студенток, тіла яких знайдені з ознаками насильницької смерті у квартирі в Київському районі Харкова.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіла прес-офіцер відділу комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області Ольга Грабар.

"Сьогодні близько 09:30 до Київського відділу поліції звернувся 19-річний чоловік з проханням встановити місцезнаходження його подруг, з якими він разом навчається на другому курсі університету. Студентки з 31 грудня 2018 року не відповідають на телефонні дзвінки", — зазначила Грабар.

За її словами, прибувши на місце події, працівники поліції виявили в орендованій квартирі на вул. Валентинівській тіла двох жінок 20 та 22 років без ознак життя.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з санкцією від 10 до 15 років позбавлення волі.

На даний час проводяться слідчі та розшукові дії для встановлення обставин події, свідків та очевидців. Розшукується також особа, яка причетна до скоєння злочину.

Читайте також: На Харківщині в сім'ях виховується майже 98% дітей-сиріт

Як стало відомо, студентки мають колото-різані ножові поранення в ділянці горла, обидві — з Туреччини, навчалися на медичному факультеті Харківського національного університету ім. Каразіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-