У Краматорську пройшла конференція з питань сучасної неврології

У Краматорську пройшла конференція з питань сучасної неврології

Укрінформ
У Краматорську близько 100 неврологів з Донеччини, Харкова та Києва взяли участь у науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної неврології».

Про це 26 грудня повідомляє офіційний сайт Донецького національного медичного університету, який переїхав у 2014 році з окупованого Донецька в Краматорськ.

«В м. Краматорськ відбулася науково-практична конференція «Актуальні питання сучасної неврології», - йдеться у повідомленні.

Організатором конференції виступила кафедра неврології та нейрохірургії Донецького національного медичного університету на чолі з завідувачем кафедри доцентом, кандидатом медичних наук, Софією Селезньовою. Участь у конференції взяли науковці з Києва та Харкова, лікарі практичної медицини Донецької області: неврологи, нейрохірурги, судинні хірурги, травматологи. В конференції взяли участь понад 90 неврологів тільки з Донецької області.

Читайте також: В Івано-Франківську відкрили Центр ядерної медицини

На конференції було розглянуто багато питань. Серед них були питання сьогодення неврології - гострі порушення мозкового кровообігу, інсульти, розсіяний склероз, епілепсія, вертеброгенні порушення тощо.

Конференція відбулася на високому організаційному та професійному рівні, з поміркованою полемікою та великим зацікавленням всіх присутніх, запевнили в медуніверситеті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-