Аеропорт “Ужгород” розраховує на майно

Аеропорт “Ужгород” розраховує на майно "Борисполя"

Укрінформ
На Закарпатті просять передати майно аеропорту «Бориспіль», яке не використовується, для аеропорту “Ужгород”.

Про це повідомляють у прес-службі Закарпатської обласної ради.

“Для прискорення розв’язання питань із розвитку інфраструктури аеропорту «Ужгород» та забезпечення його необхідною технікою й обладнанням, обласні обранці на 13-й сесії ухвалили рішення «Про Звернення Закарпатської обласної ради щодо розгляду питання безоплатної передачі з балансу державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» на баланс ЗОКП «Міжнародний аеропорт «Ужгород» рухомого майна» та направили його на адресу Міністерства інфраструктури України”, - йдеться в повідомленні.

За дане рішення проголосували 56 депутатів.

Як зазначили в облраді, із обласного бюджету забезпечується фінансова підтримка на проведення навчання персоналу авіапідприємства, погашення заборгованості із заробітної плати працівникам аеропорту і спожиті комунальні послуги, придбання техніки та обладнання тощо. Постійно проводиться робота із залучення коштів для відновлення інфраструктури аеропорту.

Читайте також: Перший рейс з аеропорту "Миколаїв" до Києва скасували через брак пасажирів

Однак, у зв’язку з обмеженістю фінансового ресурсу обласного бюджету, обласна рада спільно з обласною державною адміністрацією опрацьовують всі можливі варіанти забезпечення ЗОКП «Міжнародний аеропорт «Ужгород» необхідною технікою та обладнанням.

«Міжнародний аеропорт «Бориспіль» надав попередню згоду на передачу з балансу авіапідприємства на баланс ЗОКП «Міжнародний аеропорт «Ужгород» визначеного рухомого майна, яке не використовується у господарській діяльності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-