Мерія Херсона виділила 27 тисяч на пам'ятник загиблому в ООС офіцеру Нацгвардії

Мерія Херсона виділила 27 тисяч на пам'ятник загиблому в ООС офіцеру Нацгвардії

Укрінформ
У Херсоні мерія виділила з міського бюджету 27 тисяч гривень на пам'ятник загиблому 15 грудня 2018 року в зоні бойових дій ООС офіцеру Національної гвардії України Денису Лошкарьову.

Відповідне рішення щодо цього було прийнято у середу на засіданні виконкому Херсонської міської ради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Просимо пункт 5.1 викласти в наступній редакції: придбання гранітного меморіального комплексу загиблому учаснику в зоні ООС (Денису Лошкарьову - ред.) в сумі 27 тис. 225 гривень", - оголосив на засіданні виконкому директор Департаменту житлово-комунального господарства міськради Олексій Войтенко.

Він також зазначив, що встановлюватимуть пам'ятник коштом міської комунальної ритуальної служби.

Присутні на засіданні члени виконкому одноголосно підтримали дане рішення.

Читайте також: Поховали військового, який у 2014 році запобіг приєднанню Херсона до "Новоросії"

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні 19 грудня 2018 року провели в останню путь загиблого 15 грудня на Донбасі у зоні проведення операції Об'єднаних сил 39-річного лідера Херсонської самооборони, офіцера Національної гвардії України Дениса Лошкарьова, який у 2014 році своїми діями запобіг приєднанню Херсонщини до так званої Новоросії. Поховали його у Херсоні на кладовищі Геологів на алеї Героїв.

21 грудня 2018 року на сесії депутати Херсонської міської ради прийняли рішення виділити сім'ї загиблого Дениса Лошкарьова з міського бюджету одноразову матеріальну допомогу в сумі 150 тис. гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-