Блокпости в Сумах обладнають камерами відеоспостереження

Блокпости в Сумах обладнають камерами відеоспостереження

Воєнний стан
Укрінформ
У Сумах розташовані на в’їздах до обласного центру блокпости обладнають камерами відеоспостереження.

Відповідне рішення у середу, 19 грудня, прийняла чергова сесія Сумської міськради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Згідно з документом передбачається оснащення блокпостів, що розташовані на кордонах міста, комплексом засобів відеонагляду з передачею відеосигналу в режимі реального часу на центральний комплекс системи відеоспостереження. На це з міського бюджету спрямують 398 тис. гривень.

Читайте також: На Дніпропетровщині втілили майже 300 інфраструктурних проектів

Впровадження таких заходів, переконані депутати, спрятиме підвищенню захищеності обласного центру від терористичних загроз.

За інформацією відділу з питань взаємодії з правоохороннми органами та оборонної роботи Сумської міськради, з метою забезпечення громадської безпеки та життєдіяльності міста в умовах воєнного стану, міським головою надані відповідні доручення структурним підрозділам міської ради, в рамках виконання яких Сумським відділом поліції ГУНП в області спільно з членами громадських формувань з охорони громадського порядку та Управлінням патрульної поліції в області забезпечено посилене патрулювання вулиць міста.

Забезпечено розміщення шести місць тривалого несення служби (блокпостів) на в’їздах, виїздах з міста, на яких в цілодобовому режимі несуть службу працівники поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-