На Дніпропетровщині в таксі забули гранатомет

На Дніпропетровщині в таксі забули гранатомет

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині у понеділок у Вільногорську виявили гранатомет, залишений у таксі, а у Нікополі - сховану під матрацом у найманій кімнаті, тротилову шашку.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

"Факти незаконного зберігання зброї були задокументовані у м. Вільногірську та м. Нікополі 17 грудня. Про виявлення підозрілого пакунка на задньому сидінні свого автомобіля до поліції повідомив таксист. Під час огляду поліцейські вилучили мішок з ручним гранатометом «РПГ-22»", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що зброю в автомобілі залишив 50-річний раніше судимий місцевий житель.

Того ж дня у Вільногірську під час огляду кімнати, яку тимчасово винаймав 33-річний чоловік, поліцейські вилучили з-під матраца тротилову шашку вагою 700 г.

Як зазначили в поліції, вилучений гранатомет та тротил направлено на експертизу. Наразі вирішується питання про обрання чоловікам міри запобіжного заходу.

Читайте також: Поліція повідомила про самогубство відомого львівського активіста

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Незаконне зберігання зброї передбачає від 3-х до 7 років позбавлення волі.

Фото: dp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-