Завершили фільм

Завершили фільм "Історія Зимового саду" про квітникарку на столичному ВДНГ

Відео
Укрінформ
Державне агентство України з питань кіно переглянуло завершений виробництвом документальний фільм "Історія Зимового саду" від компанії "Мейнстрім Пікчерс".

Про це повідомляє прес-служба агентства.

"Історія фільму базується на долі павільйону квітникарства колишньої ВДНГ та його працівниці Валентини Вороніної. Після сорока п'яти років відданої роботи її просять піти на пенсію. Вороніна не погоджується, бо вважає, що без неї всі рослини загинуть. У цей час група загадкових радіоестезистів знаходить біля входу в павільйон канал потужної позитивної енергії", - ідеться в прес-релізі.

Як зазначається, режисером та автором сценарію картини є Семен Мозговий, для якого цей фільм став дебютом у повнометражному кіно. Продюсують стрічку Тарас Босак, Артем Колюбаєв та Олександр Чепіга.

Читайте також: Держкіно профінансує виробництво документального фільму "Бовсунівські бабусі"

Світова прем'єра стрічки "Історія Зимового саду" відбулася на Міжнародному кінофестивалі у Лейпцизі.

Проект цієї картини став одним із переможців дев’ятого конкурсного відбору Держкіно і отримав державну фінансову підтримку розміром 385 тис. 500 грн при загальній вартості виробництва фільму 1 млн 995 тис. 511 грн. Держкіно фінансувало монтажно-тонувальний період виробництва стрічки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-