Українські прикордонники за минулу добу завернули 38 росіян

Українські прикордонники за минулу добу завернули 38 росіян

Укрінформ
Прикордонники за добу 38 росіян не пустили в Україну, у свою чергу, російські прикордонники не пропустили 33 українців без пояснення причин.

Про це повідомив кореспондентові Укрінформу помічник голови Держприкордонслужби України Олег Слободян.

"Співробітники Держприкордонної служби України за минулу добу не пропустили в Україну 38 громадян Російської Федерації. Загалом з 26 листопада в Україну не пропущено майже 810 громадян РФ", — сказав Слободян.

За його словами, переважна більшість не змогла підтвердити мету своєї поїздки, а також були особи, які незаконно відвідували тимчасово окуповані території.

Слободян поінформував, що росіяни за добу без пояснення причин не пропустили 33 громадян України. Загалом уже більше 200 українців не пропущені до РФ без пояснення причини відмови.

Читайте також: Президент: Підрозділи ЗСУ посилюють кордон з Росією

Як відомо, 30 листопада в Україні запровадили обмеження для в'їзду чоловіків, які мають російське громадянство, віком від 16 до 60 років. Їх віднесли до особливої групи ризику. До росіян у пунктах пропуску застосовуватимуть заходи особливого контролю, зокрема проводитимуть співбесіди та детальну перевірку інформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-