Чернівецьку ратушу відключили від газу

Чернівецьку ратушу відключили від газу

Укрінформ
У Чернівцях будівлю Ратуші та деякі відділи й управління міськради відключили від газопостачання. Чиновники опалювали приміщення електрообігрівачами.

Про кореспонденту Укрінформу повідомив заступник Чернівецького міського голови Володимир Середюк.

"Від газу відключили приміщення Ратуші, відділ економічного розвитку громад та управління фізичної культури міськради", – розповів міський чиновник.

За його словами юридичне управління Чернівецької міської ради готує претензію до постачальника газу та листа до ПАТ "Укртрансгаз" щодо цієї ситуації.

"Минулого року був визначений переможець – комерційний постачальник газу. Договір підписаний на рік. Постачальник має щомісяця подавати ліміти газу на "Укртрансгаз". А ті, у свою чергу, передають ці ліміти до ПАТ "Чернівцігаз". Проте, сьогодні у ПАТ "Чернівцігаз" нам повідомили, що ліміти газу для наших підрозділів на грудень до них не надійшли. У той час постачальник твердить, що подав ліміти газу на Укртрансгаз ще в листопаді", – сказав Середюк.

Читайте також: У Малині відрізали тепло трьом дитсадкам і двом школам

За його даними, сьогодні чиновники користувались обігрівачами. Проблему з опаленням сподіваються вирішити вже з завтрашнього дня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-