У Малині відрізали тепло трьом дитсадкам і двом школам

У Малині відрізали тепло трьом дитсадкам і двом школам

Укрінформ
У місті Малин на Житомирщині ПАТ «Житомиргаз» припинив постачання газу у котельні, внаслідок чого без тепла залишилися 3 дитячі садочки, 2 школи та центр дитячо-юнацької творчості.

Про це інформує Малинська міська рада.

«Сьогодні о 12.00 працівниками ПАТ «Житомиргаз» від постачання газу було відключено модульні котельні закладів освіти: школи №5, №6, садочки №2, №4, №6 та ЦДЮТ, що призвело до зупинки подачі теплопостачання. Причина — непідтвердження надання лімітів від газорозподільчої компанії «Укртрансгаз», хоча розрахунки з постачальником - компанією «Енергія України» було проведено вчасно і в повному обсязі», - йдеться у повідомленні.

На засіданні міської комісії із надзвичайних ситуацій визнали надзвичайною ситуацію та вирішили надіслати звернення в обласну адміністрацію і прокуратуру. Лист-вимогу поновити газопостачання відправили також у ПАТ «Житомиргаз».

Читайте також: Вінничани заборгували за спожите тепло 53 мільйони

У міськраді наголошують, якщо до кінця дня газопостачання не буде відновлено, відділу освіти рекомендуватимуть розробити можливість відвідування дошкільнятами інших садочків, а навчання у школах тимчасово призупинити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-