У Сумах під час воєнного стану заходи у приміщеннях не скасовуватимуть – мер

У Сумах під час воєнного стану заходи у приміщеннях не скасовуватимуть – мер

Укрінформ
У Сумах під час воєнного стану заходи у приміщеннях, зокрема новорічні, не скасовуватимуть.

Про це у понеділок, 3 грудня, коментуючи ситуацію з дотриманням порядку у місті, заявив міський голова Олександр Лисенко.

«Ми точно не будемо скасовувати заходи, які будуть відбуватися у приміщеннях: ялинки, новорічні дитячі ранки. Щодо комендантської години, я думаю, все зрозуміло. Я радив би після 22.00 мати при собі документи, які посвідчують особу. І не забувайте, будь ласка, документи на автомобіль. Ось і все, що стосується нашого спокійного життя та роботи”, – зазначив мер, порадивши організаторам масових заходів заздалегідь робити відповідне подання до Ради оборони міста.

За його словами, забороненими у Сумах будуть лише заходи у місцях великого скупчення людей на вулицях, або пов’язані з ситуаціями, що негативно впливають на мирний настрій городян та безпеку міста.

Як повідомлялося, Сумщина — серед 10 областей України, де у зв’язку з військовою агресією Росії в Керченській протоці з 28 листопада запроваджено воєнний стан.

Читайте також: Парубій назвав протистояння України та Росії боротьбою цивілізацій

Наразі в області вживають заходів щодо посилення безпеки в регіоні. Так, у місцевих бюджетах виділяють кошти на фінансування заходів з охорони об’єктів, які підлягають охороні та обороні в умовах надзвичайного стану, вживають термінових заходів із запровадження оперативної системи оповіщення в разі виникнення загрозливої ситуації, появи підозрілих людей тощо. Посилені заходи здійснюються щодо охорони державного кордону, зокрема вводиться заборона перебувати без документів у прикордонній зоні, заборона на аеро-відео-фотозйомку без погодження з відповідними службами та військовими частинами та ряд інших.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-