Україна обмежила іноземцям виїзд на окупований Донбас

Україна обмежила іноземцям виїзд на окупований Донбас

Воєнний стан
Укрінформ
На Донбасі в пунктах пропуску на лінії розмежування обмежили виїзд іноземців на тимчасово окуповану територію України.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

“У зв’язку з введенням на частині території України особливого правового режиму воєнного стану законодавства України “Про правовий режим воєнного стану” за рішенням Командувача Об’єднаних сил в КПВВ встановлено особливий режим перетину лінії розмежування, який не стосується громадян України. Зокрема обмежено виїзд іноземців та осіб без громадянства на тимчасово окуповану територію України”, - йдеться в повідомленні.

Право перетину лінії розмежування матимуть представники офіційних спостережних місій ООН, ОБСЄ та місії Червоного Хреста.

Читайте також: Прикордонники на місці вирішуватимуть, чи "завертати" росіян

Щодо решти іноземних громадян рішення на пропуск до тимчасово окупованої території України прийматиметься при наявності відповідних документів про постійне проживання на окупованій території або потребу перетину лінії розмежування з гуманітарною метою (похорон, важка хвороба близьких родичів тощо).

“Підрозділи Держприкордонслужби, що діють у складі Об’єднаних сил, перебувають у повній бойовій готовності. Всі КПВВ продовжують працювати у штатному режимі”, - зазначається в повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-