Україна посилює охорону аеропортів та вокзалів

Україна посилює охорону аеропортів та вокзалів

Воєнний стан
Укрінформ
Міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що у зв'язку із введенням воєнного стану прийнято рішення про посилення охорони стратегічних вузлів УЗ, аеропортів, вокзалів.

Про це він сказав під час спілкування з журналістами 27 листопада, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Було прийнято рішення про посилення безпеки на стратегічних вузлах (Укрзалізниці - ред.), введення додаткової охорони, посилення режиму контролю, розробляється низка інших заходів, про які я не можу публічно повідомити. Ми готуємося серйозно", - сказав Омелян, коментуючи нараду, яку він провів із керівниками компаній, що входять до управління Мінінфраструктури.

Він додав, що в першу чергу посилення охорони стосується інфраструктурних об'єктів із великим скупченням пасажирів - залізничні вокзали, аеропорти.

Читайте також: Укрзалізниця переводить військові перевезення на спецрежим

"Але, безумовно, йдеться і про стратегічні напрямки щодо постачання матеріалів і амуніції для військових. Ми маємо бути готові до будь-яких несподіванок. Наразі все працює у штатному режимі, тобто ні пасажири, ні бізнес-клієнти транспортних компаній не відчують ніяких змін. У випадку необхідності, будемо про це повідомляти", - додав Омелян.

Як повідомлялось, Верховна Рада України 26 листопада 2018 року ухвалила закон "Про затвердження указу Президента України "Про введення воєнного стану в Україні" на 30 днів у 10 областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-