Активізації з боку РФ на кордоні із Сумщиною не спостерігається - голова ОДА

Активізації з боку РФ на кордоні із Сумщиною не спостерігається - голова ОДА

Укрінформ
Активізації з боку РФ на кордоні із Сумщиною наразі не спостерігається.

Про це у понеділок, 26 листопада, за підсумками закритого засідання Ради оборони Сумської області повідомив журналістам голова  ОДА Микола Клочко.

«Під час засідання Ради оборони Сумської області ми розглянули питання, пов’язані з можливістю введення воєнного стану в нашій країні. Я заслухав керівників силових та правоохоронних органів в Сумській області, військового комісаріату. За нашими даними, поки що надзвичайної якоїсь активізації з боку Російської Федерації вздовж кордону не спостерігається. Якщо ситуація зміниться, ми будемо про це інформувати громадськість», - зазначив Клочко.

За його словами, під час засідання Ради оборони Сумщини дане доручення всім відповідним службам та органам державної влади бути у повній готовності до можливого введення воєнного стану.

«З попередніх років уже робимо, і відповідно до тих директив, які нам на раді оборони доповіли керівники національної поліції, військового комісаріату, СБУ, вони попередні кроки вже роблять. Я хотів би запевнити, що на території нашої області буде мир, спокій, буде все нормально. Нічого надзвичайного ми не прогнозуємо», - зауважив голова ОДА.

Читайте також: Розвідка каже про загрозу російського вторгнення - Порошенко

Очільник області повідомив, якщо в Україні оголосять військовий стан, то Рада оборони області збереться 27 листопада. На ній вирішуватимуть подальші дії задля безпеки населення області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-