Поліція теж переходить на посилений режим несення служби - Князєв

Поліція теж переходить на посилений режим несення служби - Князєв

Укрінформ
У разі запровадження воєнного стану в Україні поліція перейде на посилений режим несення служби.

Про це заявив керівник Нацполіції України Сергій Князєв на екстреному засіданні РНБО в ніч на понеділок, скликаному у зв’язку з агресією Росії в Азовському морі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Поліція переходить на посилений варіант несення служби. Ми зараз забезпечуємо охорону спільно з Національною гвардією консульських установ і посольств", - сказав Князєв у відповідь на заяву Президента України про недопущення ніяких провокацій, порушень правопорядку і стабільності всередині країниу зв’язку з необхідністю введення воєнного стану.

Читайте також: Маємо мобілізувати всі можливості для захисту держави - Гройсман

Князєв зазначив, що уже затвердив відповідний план заходів, відповідно до якого поліція переходить на посилений варіант несення служби.

"Масових заворушень поки що немає і забезпечимо, щоб їх не було в Україні на весь період даної ситуації", - запевнив глава Нацполіції.

Читайте також: Рішення про воєнний стан не вплине на банківську систему - НБУ

Як повідомляв Укрінформ, наразі три українських судна залишаються захопленими російським спецназом у Чорному морі після того, як по ним був відкритий вогонь. Два українських катери "Бердянськ" та "Нікополь" уражені вогнем противника та втратили хід. Рейдовий буксир "Яни Капу" також примушений до зупинки. Щонайменше, шестеро українських військовослужбовців зазнали поранення.

У зв'язку з надзвичайними подіями в Азовському морі Президент Петро Порошенко скликав Воєнний кабінет. Україна звернулася з вимогою негайно скликати засідання Ради Безпеки ООН.

Читайте також: Прикордонники переходять на посилений режим охорони кордону

Під час екстреного засідання РНБО Президент Петро Порошенко підтримав пропозицію Воєнного кабінету щодо запровадження воєнного стану й звернутися до Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-