До річниці Революції Гідності у Львові відкрили дві фотовиставки

До річниці Революції Гідності у Львові відкрили дві фотовиставки

Фото
Укрінформ
Тематичні фотовиставки "Герої Революції Гідності. Київ 2013 – 2014" та "Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини" відкрились до річниці Революції Гідності і Свободи у Львівському історичному музеї.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

"П`ять років – це був період виміру мрій і вибору. Адже можна мріяти і обрати рабську психологію, а можна мріяти і за цю мрію покласти власне життя. Багато що зроблено, багато ще потрібно зробити, але ті хлопці, які пішли на Майдан і які поклали своє життя за Україну, мали мрію про сильну Україну, державу, якою можна пишатись. Виставка, що розповідає про їх життя і подвиг, лаконічна, але дуже символічна", - зазначила заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.

Читайте також: В Києві презентували спогади про Майдан, видані до 5-річчя Революції Гідності

Друга виставка, яка розміщена в Італійському подвір’ї музею, - "Історії життя Героїв Небесної Сотні Львівщини" ілюструє події Революції Гідності, а також представляє портрети та біографії Героїв Небесної Сотні Львівщини, розповідає про їх життя від дитячих років до загибелі.

До річниці Революції Гідності у Львові відкрили дві фотовиставки

Стенди виставок були виготовлені упродовж року в межах проекту "День народження Героїв Небесної Сотні Львівщини" із залученням родин загиблих та експонувалися під час проведення заходів проекту в Музеї визвольної боротьби.

Фото: loda.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-