У Смілі не зафіксовано летальних випадків через переохолодження — Чечоткін

У Смілі не зафіксовано летальних випадків через переохолодження — Чечоткін

Укрінформ
Летальних випадків серед населення міста Сміла, пов'язаних із переохолодженням, не зафіксовано.

Про це сказав голова ДСНС Микола Чечоткін у четвер під час оперативного засідання державної комісії з питань ТЕБ та НС щодо запобігання надзвичайним ситуаціям у місті Сміла, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«За інформацією медичних закладів міста Сміли, летальних випадків серед населення, пов'язаних із переохолодженням, не зафіксовано. На цей час для захисту населення та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій переведено на автономне опалення одну лікарню і стаціонари трьох лікарень, де відсутнє централізоване опалення», — сказав Чечоткін.

За його словами, силами ДСНС разом із обласним центром екстреної медичної допомоги до інших лікувальних закладів перевезено 15 хворих, а у палатах, де залишаються 211 хворих, організовано обігрів за допомогою електричних приладів.

Читайте також: Президент доручив дати Смілі тепло за кілька годин

Як повідомляв Укрінформ, у місті Сміла Черкаської області з 12 листопада запроваджено надзвичайний стан через відсутність опалення. Це рішення ухвалила міськрада. Без тепла залишилися не тільки житлові будинки, а й лікарні, дитячі садки та школи міста з 80-тисячним населення. У школах Сміли через відсутність опалення тимчасово призупинене навчання. Жителі міста перекривали дороги, вимагаючи розпочати опалювальний сезон.

У поліції поінформували, що за фактом неподання тепла в місті Сміла відкрито кримінальне провадження за ст. 364 (Зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-