В Одесі перекрили дорогу мешканці будинків, які сидять без тепла

В Одесі перекрили дорогу мешканці будинків, які сидять без тепла

Відео
Укрінформ
Уже другий день поспіль мешканці житлового комплексу «Європейський», яким досі не підключили опалення в квартирах, перекривають рух на пожвавленій автомагістралі поряд з Північним ринком.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми вимагаємо розпочати теплопостачання 500 квартир житлового комплексу «Європейський», - пояснив один з учасників акції протесту, які безперервно рухаються по пішохідному переходу на вулиці Бочарова.

Інші учасники вказують на перебої в подачі теплової енергії до багатоповерхівок на житло масиві Котовського.

Читайте також: Сміла без тепла: проти міськради порушили справу

Внаслідок цього тисячам автомобілістів доводиться розвертати автомобілі й шукати об'їзд вулиці Бочарова.

У прес-службі Одеської міськради прокоментували сьогоднішню ситуацію так: "На даний момент ряд житлових будинків в межах вулиць Семена Палія/ Бочарова отримують теплову енергію за тимчасовою схемою. Для завершення робіт з реконструкції тепломережі та забезпечення подачі теплової енергії в звичайному режимі необхідно було перенести високовольтні електричні кабелі (8 шт), які живлять 50 відсотків житломасиву Котовського".

Завершення ремонтних робіт на цих об'єктах заплановано 16 листопада, після чого теплопостачання будинків у цьому мікрорайоні буде нормалізовано, додали в мерії.

Варто зазначити, що раніше директор КП "Теплопостачання міста Одеси" Іван Донченко заявив, що підприємство вчасно подало тепло в будинки: якщо в квартирах холодно - питання до ОСББ чи управління житлово-комунального господарства.

Крім того, КП "Теплопостачання міста Одеси" вирішило переглянути тарифи на постачання теплової енергії для споживачів, а також послуги з централізованого опалення для населення.

Як повідомляє прес-служба мерії з посиланням на тепловиків, тарифи на теплову енергію, які досі застосовували, не передбачають змін у цінах на покупні енергоносії і витрати на оплату праці. Оскільки середня заробітна плата тепловиків становить 8 тисяч 446 гривень.

Фото: Трасса Е-95

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-