Прокуратура Маріуполя розслідує загибель двох працівників «Азовсталі»

Прокуратура Маріуполя розслідує загибель двох працівників «Азовсталі»

Укрінформ
У Маріуполі правоохоронці з’ясовують обставини загибелі двох працівників ПрАТ «Азовсталь».

Про це у вівторок повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Під процесуальним керівництвом Маріупольської місцевої прокуратури №2 проводиться досудове розслідування за фактами загибелі двох працівників приватного акціонерного товариства «МК «Азовсталь», - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що 5 листопада в одному з цехів підприємства 29-річний монтажник підрядної організації при виконанні робіт з підвищеною небезпекою впав з висоти та отримав травми, несумісні з життям.

Крім того, 6 листопада на майданчику обслуговування шламопроводу виявлено тіло 36-річного слюсаря-ремонтника комбінату, який лежав впритул до відкритого люка шламопроводу. За попередніми даними, смерть чоловіка настала внаслідок гострого отруєння окисом вуглецю.

Читайте також: На меткомбінаті «Азовсталь» у металобрухті знайшли артснаряд та гранату

За вказаними фактами внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою на виробництві, яке спричинило загибель людини) КК України.

Проведення досудового розслідування у вказаних кримінальних провадженнях доручено слідчим СВ Лівобережного відділу поліції ЦВП ГУНП в Донецькій області. На даний час досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-