У курортній Аркадії арештували 14 квартир, які забудовник продав двічі

У курортній Аркадії арештували 14 квартир, які забудовник продав двічі

Укрінформ
Одеський суд заарештував 14 двічі проданих квартир у житловому комплексі "Гагарін плаза" в районі Аркадії, які забудовник оформив на третіх осіб і продав двічі.

Таку ухвалу виніс Приморський райсуд Одеси під головуванням Віталія Куцарова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Суд задовольнив клопотання прокуратури про арешт 14 квартир у житловому комплексі "Гагарін плаза". Оскільки досудовим розслідуванням установлено, що посадові особи ТОВ «Прогрес-Ріелт», ТОВ «Прогрес-Буд», ТОВ «Добробуд ЛТД», ТОВ «ОДЕКУ Девелопмент», кооператив «Престиж VII» у квітні 2014 року не передали житлові приміщення квартир власникам-інвесторам при здачі в експлуатацію житлового комплексу «Гагарін плаза» на Гагарінському плато, а оформили зазначені житлові приміщення квартир на третіх осіб, тим самим шахрайським шляхом заволоділи їх грошовими коштами в особливо великих розмірах", - озвучив ухвалу суддя Куцаров.

Читайте також: На Одещині виявили підприємство, де утримували в рабстві сто людей

Суд також констатував, що загальна сума матеріальних збитків внаслідок афери забудовника становить 6 мільйонів 44 тисячi гривень.

Як зазначається в ухвалі суду, "забудовником, відповідно до показань потерпілих, також були змінені технічні характеристики багатоповерхових будинків, в тому числі площа поверхів і квартир".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-