Львівським шахтарям виплатили ще десять мільйонів за вересень

Львівським шахтарям виплатили ще десять мільйонів за вересень

Укрінформ
Львівським шахтарям доплатили ще десять мільйонів грн за вересень. Тепер сума виплат зарплати за перший місяць осені склала 63 відсотки.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

“За оперативною інформацією департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ЛОДА, 12 листопада, на рахунки ДП «Львівугілля» надійшов другий платіж за реалізацію готової продукції. Всього надійшло 15 млн грн. Із них 10 млн грн скерували на виплату заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля». Загалом шахтарям вже виплатили 88,1 млн грн, що становить 63 % заробітної плати за вересень”, - зазначено у повідомленні.

Ще 5 млн грн скеровано на обладнання для монтажу нової лави шахти «Степова». Її введення в дію дозволить збільшити обсяг видобутку високоякісного вугілля.

Читайте також: Львівським гірникам виплатили близько 60% зарплати за вересень - ОДА

Як повідомляв Укрінформ, напередодні гірникам ДП “Львіввугілля” виплатили 20 мільйонів гривень, які надійшли на рахунки підприємства за реалізоване паливо. Тоді сума виплат із заборгованої зарплати за вересень склала 56 відсотків.

Погашення заборгованості по заробітній платі за вересень шахтарі вимагали під час пішої ходи центром Львова та пікету під будівлею облдержадміністрації. Тоді ж серед їхніх вимог були модернізація шахт та підвищення безпеки праці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-