Львівським гірникам виплатили близько 60% зарплати за вересень - ОДА

Львівським гірникам виплатили близько 60% зарплати за вересень - ОДА

Укрінформ
На рахунки ДП "Львіввугілля" надійшли кошти від реалізації вугільної продукції, 20 млн грн з них скерували львівським гірникам, що дасть можливість виплатити їм 56% від зарплати за вересень.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

“12 листопада на рахунки ДП “Львіввугілля” надійшли кошти від реалізації вугільної продукції. Фінансовий ресурс у сумі майже 20 млн грн в повному обсязі скерували на виплату заробітної плати шахтарям. Завдяки цим коштам працівникам ДП «Львіввугілля» в цілому виплатили 78 млн грн, що складає 56% зарплати за вересень”,- зазначили в департаменті паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ЛОДА. 

Як повідомляв Укрінформ, 2 листопада шахтарі ДП “Львіввугілля” пройшли пішою ходою центром Львова та пікетували будівлю облдержадміністрації з вимогою погасити заборгованість по заробітній платі за вересень, модернізації шахт та підвищенню безпеки праці.

Читайте також: Уряд планує підвищення відповідальності за відкриття нелегальних АЗС

Тоді у розмові з пікетувальниками керівник області Олег Синютка зазначив, що заборгованість по зарплаті за видобуте і відвантажене паливо у ДП “Львіввугілля” становить 250 мільйонів гривень. Вона частково погашається, проте сума залишається великою. Про це було поінформовано голову уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-