"16 днів проти насильства": у Рубіжному створять тематичний мурал

Укрінформ
У місті Рубіжному на Луганщині під час щорічної Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства", яка триватиме з 25 листопада до 10 грудня, на стіні школи створять тематичний мурал.

Про це йшлося на засіданні робочої групи щодо підготовки та проведення акції, повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

"Департаментом (соціального захисту населення ОДА - ред.) спільно із Фондом ООН у галузі народонаселення заплановано створення муралу в Рубіжному на будівлі однієї зі шкіл міста", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в цій школі було проведено конкурс малюнків на тему запобігання і протидії домашньому насильству. Кращі роботи передано на розгляд робочої групи.

Читайте також: Домашнє насильство: з чим стикаються і як вирішують проблеми українці

Крім того, зазначили в ОДА, на кожен з 16 днів акції заплановані й інші тематичні заходи, зокрема, виїзні зустрічі із активом місцевих громад, проведення форуму з нагоди Міжнародного дня осіб з інвалідністю, брифінг, навчання фахівців, старт проекту "Відповідальність починається із нас", зустрічі із молоддю та низка заходів в інноваційному форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-