Школа в Тернополі носитиме ім'я героя АТО Руслана Муляра

Школа в Тернополі носитиме ім'я героя АТО Руслана Муляра

Фото
Укрінформ
Громада Тернополя підтримала ініціативу щодо присвоєння школі № 20 імені її випускника, полковника СБУ Руслана Муляра.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

«Громадське обговорення відбулося у стінах цієї ж школи, в якій колись навчався співробітник української спецслужби. Участь у заході взяли представники Управління СБУ в Тернопільській області, місцевої влади, педагогічний колектив навчального закладу, батьки учнів та родина Руслана Муляра», –- йдеться у повідомленні.

Зазначається, що учасники громадського обговорення переглянули короткий документальний фільм про життєвий шлях загиблого офіцера СБУ, оглянули експозицію кутка-музею Операції об’єднаних сили на Сході України.

Читайте також: Межиріцька ОТГ на Дніпропетровщині відроджує 300-літню криницю

Руслан Муляр – співробітник Центру спеціальних операцій «А» Служби безпеки України. Народився 1975 року у Тернополі.За професіоналізм, героїзм та доблесть, виявлені під час участі в антитерористичній операції, він був неодноразово нагороджений відомчими відзнаками. Загинув під час бойового завдання 26 травня 2018 року на Луганщині внаслідок ворожого обстрілу.

За доблесть і самовідданість виявлені при виконанні службового обов’язку Указом Президента України нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).

Фото: ssu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-