На прес-конференції в Укрінформі назвали успішні галузі Луганщини

На прес-конференції в Укрінформі назвали успішні галузі Луганщини

Укрінформ
На території Луганської області на сьогодні розвиваються агропромисловий та нафтогазовий комплекси, машинобудування, хімічна промисловість.

Про це на прес-конференції в Укрінформі сказав заступник голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Іваненко, повідомляє кореспондент агентства.

"Не так багато інвестпроектів заходять на територію Луганщини з відомих обставин. Зараз економіка Луганської області перебуває не у найкращому стані. Багато підприємств лишилося на окупованій території. Але у нас розвивається агропромисловий комплекс, нафтогазовий, машинобудування, хімічна промисловість", - розповів Іваненко.

Читайте також: Чеська компанія ініціює в Луганській області інвестпроект на 18 мільйонів євро

Він підкреслив, що інвестпроект чеської компанії T Machinery a.s, який спрямовано на модернізацію шахти "Первомайськвугілля", також дасть поштовх для розвитку гірничодобувної галузі.

"Наші шахтарі побачать, що можна працювати у належних умовах. Вони своєчасно отримуватимуть зарплатню", - додав Іваненко.

Як повідомляв Укрінформ, чеська компанія ініціює в Луганській області інвестпроект на підприємстві "Первомайськвугілля" вартістю 16-18 млн євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-