На Вінниччині розширили прикордонну смугу

На Вінниччині розширили прикордонну смугу

Укрінформ
На Вінниччині прикордонну смугу у межах контрольованих прикордонних районів розширили до 10 км.

Про це повідомляє Могилів-Подільска РДА.

«Змінити ширину прикордонної смуги в межах області вздовж державного кордону на його сухопутних ділянках та вздовж берегів прикордонних річок (р. Дністер), озер та інших водойм, у межах територій селищних і сільських рад, прилеглих до державного кордону, встановивши її ширину до десяти кілометрів від лінії державного кордону в глиб території України, але не меншою від ширини смуги місцевості, що розташована в межах від лінії державного кордону до лінії прикордонних інженерних споруджень, відповідно до схеми проходження тилової межі прикордонної смуги в контрольованих прикордонних районах Вінницької області», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Президент підписав закон про кримінальну відповідальність за порушення кордону

Згідно з повідомленням, зміна ширини прикордонної смуги здійснюється відповідно до розпорядження голови Вінницької ОДА. Даним документом змінюється проходження умовної тилової межі прикордонної смуги в межах Могилів-Подільського, Ямпільського, Крижопільського, Піщанського контрольованих прикордонних районів. До прикордонної смуги не включаються населені пункти та місця масового відпочинку людей.

Дорожнім службам разом з Могилів-Подільським прикордонним загоном Південного регіонального управління Держприкодонслужби України доручено до 30 листопада переглянути встановлення відповідних дорожніх знаків згідно з новими межами прикордонної смуги.

Фото: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-