У Маріуполі запрацював вибухотехнічний центр поліції

У Маріуполі запрацював вибухотехнічний центр поліції

Фото, відео
Укрінформ
У Маріуполі Донецької області сьогодні відкрили вибухотехнічний центр поліції.

Про це повідомили в поліції Донецької області.

«На Донеччині відкрили вибухотехнічний центр поліції. Сьогодні, 7 листопада, начальник Головного управління Нацполіції в Донецькій області Микола Семенишин вручив вибухотехнікам ключі від службового приміщення», - йдеться у повідомленні.

Також зазначено, що підрозділ отримав новий службовий автомобіль MITSUBISHI L200, і це дозволить прибувати на тривожні виклики та забезпечувати безпеку громадян у максимально короткий час.

З початку збройного конфлікту вибухотехнічний відділ не мав постійного місця дислокації, адже вся інфраструктура залишилася на окупованій території.

Відсьогодні підрозділ базуватиметься в Маріуполі поряд з кінологічним центром, адже обидві служби разом виїжджають на всі екстрені ситуації.

Читайте також: Без провокацій і конфліктів: поліція розповіла про акції "євробляхерів"

У поліції пояснили, що ця адмінбудівля була капітально відремонтована та оснащена необхідною технікою. Тут є кімната для зберігання спецобладнання, навчальний клас, робочі кабінети.

Наразі у штаті відділу 9 фахівців з розмінування. Одна група працівників обслуговує Маріуполь та прилеглі населені пункти, інша працює на півночі області.

Правоохоронці нагадали, що з початку року вибухотехніки здійснили близько 900 виїздів за фактами вилучення боєприпасів, анонімними повідомленнями про замінування та на профілактичні огляди під час масових заходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-