Без провокацій і конфліктів: поліція розповіла про акції

Без провокацій і конфліктів: поліція розповіла про акції "євробляхерів"

Фото, відео
Укрінформ
Протягом дня працівники поліції, нацгвардійці та патрульні поліцейські забезпечували правопорядок під час проведення акцій у столиці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"На цей час заходи фактично завершилися, лише в урядовому кварталі продовжується акція водіїв автомобілів на іноземній реєстрації", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всі заплановані заходи пройшли спокійно. Правоохоронці не допустили провокацій та конфліктів, надзвичайних подій та грубих порушень правопорядку.

Читайте також: “Євробляхери” залишаються під Радою, Грушевського досі заблокована

Як повідомляв Укрінформ, 7 листопада з сьомої години на проспекті Перемоги під міністерством інфраструктури мітингарі вимагали звільнення керівника Укртрансбезпеки Михайла Ноняка та прийняття законопроектів №8487 и 8488, які передбачають зниження акцизу на розмитнення машин.

Друга частина акції проходила в урядовому кварталі - під будівлями Кабінету міністрів і Верховної Ради.

Близько 200 активістів організації «Автоєвросила» наразі продовжують під Радою акцію з вимогою ухвалення законопроектів щодо зниження акцизного податку на розмитнення автомобілів і розраховують на його ухвалення у четвер, 8 листопада.

Також під стінами Кабміну у середу проходив мітинг представників політсили «Національний корпус» та «Єдиного союзу патріотів України» з вимогою створення міністерства у справах ветеранів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-