Суд скасував передачу аеропорту

Суд скасував передачу аеропорту "Одеса" в управління АРМА

Укрінформ
Солом'янський районний суд Києва скасував передачу в управління Національного агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) аеропорту «Одеса» і 75% корпоративних прав «Одеса Аеропорт Девелопмент» в аеропорту.

Про це йдеться в ухвалі суду від 1 листопада.

“Клопотання адвоката Посохова Валентина Сергійовича, подане в інтересах ТОВ «Одеса Аеропорт Девелопмент» - задовольнити частково. Скасувати застосовану ухвалою слідчого судді Солом'янського районного суду м. Києва від 29.03.2018 р. передачу в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, нерухомого майна”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що цією ухвалою скасовано передачу в управління АРМА пасажирського термінального комплексу, об'єкта житлової нерухомості, загальною площею 8 998,8кв.м. та нежитлових будівель та споруд, об'єктів житлової нерухомості, загальної площею 31 269.8 кв.м, бази відпочинку «Політ», об'єктів житлової нерухомості, куди входять котеджі «Б», «В», «Г», «Д», кожен з яких 54,8 кв.м, незавершеного будівництва, об'єкта житлової нерухомості, що складається з літери «А3» - пасажирського термінального комплексу, що має загальну площу 26 304 кв.м, яке належить на праві власності ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса»  та корпоративних прав Товариства з обмеженою відповідальністю «Одеса Аеропорт Девелопмент» на ТОВ «Міжнародний аеропорт «Одеса», що полягають у володінні та розпорядженні 75% статутного капіталу, на які на підставі ухвали слідчого судді Солом'янського районного суду Києва від 7 березня було накладено арешт як на речові докази, “для здійснення заходів з управління ними з метою забезпечення їх збереження та збереження їх економічної вартості”.

Адвокат Посохов також просив скасувати арешт на це майно, але суд відмовив у задоволенні цієї частини клопотання.

Читайте також: Прокуратура передала АРМА арештоване судно "Норд"

Наголошується, що ця ухвала оскарженню не підлягає.

Як повідомлялося, 10 квітня цього року у САП повідомили, що нерухоме майно міжнародного аеропорту «Одеса» та 75% акцій компанії, яка ним володіє, передано в управління АРМА.

17 липня у НАБУ повідомили, що Апеляційний суд Києва залишив без змін рішення про арешт майна міжнародного аеропорту «Одеса».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-