Американці допоможуть відновити об’єкти, пошкоджені у прифронтовій зоні Луганщини

Американці допоможуть відновити об’єкти, пошкоджені у прифронтовій зоні Луганщини

Укрінформ
В.о. голови Луганської ОДА Сергій Філь підписав Меморандум про співробітництво з керівником проекту міжнародної технічної допомоги "Економічна підтримка Східної України" Майклом Піллсбері.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Ми дуже зацікавлені у продовженні ефективної співпраці з цією організацією. Про це свідчить низка вже реалізованих завдяки її підтримці проектів на території Луганської області. Переконаний, що наш новий проект теж буде дуже цікавим та корисним», - цитує прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

У свою чергу, керівник проекту, представленого компанією DAI Global LLC, Майкл Піллсбері зазначив, що проект економічної підтримки Східної України базуватиметься на досвіді попередніх напрацювань Агентства США з міжнародного розвитку. За його словами, важливо кооперувати діяльність із проектами, реалізація яких наразі триває в області.

Одна з частин проекту буде спрямована на відновлення об’єктів, що постраждали під час бойових дій. Але основним завданням є допомога підприємництву, зокрема, сільськогосподарському, малому та середньому бізнесу в пошуку ринків збуту для збільшення обсягів продажу, створенні нових робочих місць.

Читайте також: У селі на лінії розмежування відкрили амбулаторію після капремонту

До речі, за минулий рік більш ніж 2000 суб’єктів господарювання отримали грантову допомогу майже на 17 млн грн. Значна увага USAID приділяється розвитку системи центрів надання адміністративних послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-