Львівщина є лідером із залучення інвестицій - Кубів

Львівщина є лідером із залучення інвестицій - Кубів

Укрінформ
Львівська область за показниками 2016-2017 років та 8 місяців 2018 року є лідером із залучення інвестицій в Україну.

Про це повідомив перший віце-прем'єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів під час відкриття XVIII Міжнародного економічного форуму, інформує Мінекономрозвитку у Twitter.

"Львівщина є лідером із залучення інвестицій. За 2016-2017 рік тут відкрилося близько 140 підприємств, створено понад 20 тисяч нових робочих місць", - заявив Кубів.

Він додав, що майже 83% загального приросту експорту за 8 місяців 2018 року забезпечили 10 областей України. Серед них Львівщина у ТОП-5 за обсягами збільшення експорту і ТОП-3 за темпами нарощування експорту до країн ЄС.

Кубів наголосив, що Україна у сучасних умовах пропонує інвесторам комфортний бізнес-клімат, реальні вигідні проекти та пропозиції, включаючи велику і малу приватизацію, проекти державно-приватного партнерства, кооперацію через відкриття спільних підприємств.

Читайте також: Кубів про малу приватизацію - принесла Україні майже 300 мільйонів

Як повідомляв Укрінформ, за словами Кубіва, станом на середину жовтня мала приватизація, проведена через аукціони, забезпечила надходження в бюджет майже 300 млн грн.

Фото: twitter

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-