Водогін

Водогін "Горлівка - Торецьк" запустили у роботу

Укрінформ
У Донецькій області водогін «Горлівка - Торецьк» запустили у роботу, поновлюється  водопостачання Торецька, зупинене 15 жовтня.

Про це повідомило комунальне підприємство «Компанія «Вода Донбасу».

«23 жовтня о 19.10 бригадою Часовоярського регіонального виробничого управління виконано відновлювальні роботи на водогоні «Горлівка - Торецьк». Наразі міські резервуари наповнені на 50%, приблизно після 15 годин буде відновлено водопостачання жителям Торецька», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: МінТОТ: На Донеччині відремонтували водогін "Горлівка-Торецьк"

Як повідомляв Укрінформ, з 15 жовтня водопостачання міста Торецьк і трьох селищ Залізне, Південне, Щербинівка у Донецькій області припинено через пошкодження водогону «Горлівка - Торецьк».

Водопостачання цих населених пунктів довгий час здійснювалося пошкодженим водопроводом «Горлівка - Торецьк» діаметром 900 мм від Горлівської фільтрувальної станції № 2. Водопровід було пошкоджено внаслідок бойових дій. До ділянки, яка знаходиться у «сірій» зоні, аварійно-відновлювальні бригади отримали доступ тільки наприкінці 2016 року. У серпні 2017 року ці роботи продовжили, усунули 32 пошкодження. Після запуску водопроводу за даними приладів обліку води було зафіксовано витоки. Компанія «Вода Донбасу» подала запит на узгодження виконання ремонтних робіт. 23 жовтня було отримано гарантії безпеки для проведення ремонту з відновлення водопостачання, піротехніки ДСНС розпочали обстеження території.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-